Welkom | de Stichting
Welkom bij helpsrilankanu.nl

aaa_welkomsbeeld.jpg0002_starter.jpg Stichting Help Sri Lanka Nu! heeft als doel: het inzamelen van financiële middelen ter ondersteuning van hulpbehoevenden in Sri Lanka ongeacht religie of politieke overtuiging.

Voor onze verschillende projecten, zowel in het noorden, oosten als het zuiden van Sri Lanka zijn wij op zoek naar sponsors. Heeft U als particulier, bedrijf, school of instelling interesse om iets te betekenen voor onze projecten, neemt U dan contact met een van ons op. Onder "Projecten" ziet u met welke projecten we allemaal bezig zijn.

Vrijwilligerswerk

We krijgen steeds vaker mail of het mogelijk is om tijdens een vakantie een paar dagen of evt. een paar weken/maanden iets nuttigs te doen in ons weeshuis in Maggona. Brother Arul kan iedere vorm van hulp ιcht goed gebruiken (zie foto's Don Bosco). Het gaat vooral om de aandacht voor de weesjongens, met ze knutselen, voorlezen, simpele Engelse woordjes leren, zingen, criquet spelen, voetballen, volleyballen, etc. Er valt genoeg te doen dus alle hulp is welkom! 14 Februari 2006 is er 100 meter buiten de poort van het weeshuis een social centre geopend waar vrijwilligers tegen een kleine vergoeding voor electriciteit, gas en water, kunnen verblijven. De kosten zijn dus enkel een ticket en vrije tijd; veel dankbaarheid krijg je ervoor terug. Sinds 26 mei 2008 zijn we zelfs gecertificeerd als een erkende stageplaats voor Sociaal Agogisch Werk/Sociaal Cultureel werker. Ben je dus op zoek naar een erkende stageplek voor je studie, kun je in het Don Bosco terecht. Voor meer info mail naar: hansvandergeld@home.nl of www.calibris.nl


Iedere Euro komt op de juiste plek!